Pierz Jan I Adam. Cukiernictwo.
- Cukiernie, ciastkarnie
- 38-500 Sanok , Podgórze 9 (woj. podkarpackie)
-
Dziś:
- Pn. 08:00 - 15:00
- Wt. 08:00 - 15:00
- Śr. 08:00 - 15:00
- Cz. 08:00 - 15:00
- Pt. 08:00 - 15:00
- Sb. Zadzwoń i sprawdź
- Nd. Zadzwoń i sprawdź
O firmie
Firma o nazwie Pierz Jan I Adam. Cukiernictwo. mieści się pod adresem: Podgórze 9, Sanok, podkarpackie. Klienci mogą skorzystać z oferty w godzinach: Pn.-Pt.: 08:00-15:00. Nasza działalność została wpisana w CEIDG pod numerem: 6880041542. Jeśli masz pytania, szybką odpowiedź uzyskasz, dzwoniąc pod numer 13 466 69 10.
Od 1987 roku zapewniamy ofertę najwyżej jakości. 9-cyfrowy numer identyfikacyjny REGON firmy to: 370016276. Cukiernie, ciastkarnie to branża, w której działamy. Zatrudniamy 2-5 pracowników. Można nas zlokalizować, wykorzystując współrzędne: 49.5578469N, 22.2051128E.
Jesteś właścicielem tej firmy?
Chcesz zarządzać stroną swojej firmy na naszym serwisie i móc na bieżąco aktualizować informacje, żeby wpływać na pozycję w wyszukiwarce Google?
Zarządzaj stroną tej firmyInformacje handlowe
- Nazwa rejestrowa
- Pierz Jan I Adam. Cukiernictwo.
- NIP
- 6880041542
- REGON
- 370016276
- Rok założenia
- 1987
- Liczba pracowników
- 2-5 osób
Opinie (0)
WeNet jako administrator serwisu nie prowadzi weryfikacji, czy publikowane w serwisie opinie pochodzą od konsumentów, którzy nabyli dany produkt lub usługę lub ich używali.
Średnia ocen
Najczęściej zadawane pytania
- Jaka jest nazwa firmy Nazwa to: Pierz Jan I Adam. Cukiernictwo.
- Jaki jest adres firmy Pierz Jan I Adam. Cukiernictwo. Adres to: 38-500 Sanok , Podgórze 9 (woj. podkarpackie)
- Jakie są godziny otwarcia firmy Pierz Jan I Adam. Cukiernictwo. Godziny otwarcia to: Pn.-Pt.: 08:00-15:00
- Jaki jest kontakt telefoniczny do firmy Pierz Jan I Adam. Cukiernictwo. Kontakt telefoniczny to: 13 466 69 10
- Jaki jest NIP firmy Pierz Jan I Adam. Cukiernictwo. NIP to: 6880041542
- Jaki jest numer REGON firmy Pierz Jan I Adam. Cukiernictwo. Numer REGON to: 370016276
- Jakie są współrzędne geograficzne firmy Pierz Jan I Adam. Cukiernictwo. Współrzędne geograficzne to: 49.5578469°N 22.2051128°E