Biegun Wiesława, Piotr. Zakład przetwórstwa mięsnego
- Mięso, wędliny, drób - produkcja, hurt
- 63-233 Jaraczewo , Golska 36 (woj. wielkopolskie)
-
Dziś:
- Pn. 07:00 - 15:00
- Wt. 07:00 - 15:00
- Śr. 07:00 - 15:00
- Cz. 07:00 - 15:00
- Pt. 07:00 - 15:00
- Sb. 07:00 - 13:00
- Nd. Zadzwoń i sprawdź
Jesteś właścicielem tej firmy?
Chcesz zarządzać stroną swojej firmy na naszym serwisie i móc na bieżąco aktualizować informacje, żeby wpływać na pozycję w wyszukiwarce Google?
Zarządzaj stroną tej firmyInformacje handlowe
- Nazwa rejestrowa
- Biegun Wiesława, Piotr. Zakład przetwórstwa mięsnego
- KRS
- 0000454695
- NIP
- 6171004404
- REGON
- 251624140
- Rok założenia
- 1994
- Liczba pracowników
- 11-20 osób
Opinie (0)
WeNet jako administrator serwisu nie prowadzi weryfikacji, czy publikowane w serwisie opinie pochodzą od konsumentów, którzy nabyli dany produkt lub usługę lub ich używali.
Średnia ocen
Ocena w gwiazdkach (do 5) jest średnią arytmetyczną wszystkich ocen wystawionych w ramach opublikowanych niżej opinii.
Najczęściej zadawane pytania
- Jaka jest nazwa firmy Nazwa to: Biegun Wiesława, Piotr. Zakład przetwórstwa mięsnego
- Jaki jest adres firmy Biegun Wiesława, Piotr. Zakład przetwórstwa mięsnego Adres to: 63-233 Jaraczewo , Golska 36 (woj. wielkopolskie)
- Jakie są godziny otwarcia firmy Biegun Wiesława, Piotr. Zakład przetwórstwa mięsnego Godziny otwarcia to: Pn.-Pt.: 07:00-15:00; Sb.: 07:00-13:00
- Jaki jest kontakt telefoniczny do firmy Biegun Wiesława, Piotr. Zakład przetwórstwa mięsnego Kontakt telefoniczny to: 62 747 16 05
- Jaki jest e-mail do firmy Biegun Wiesława, Piotr. Zakład przetwórstwa mięsnego E-mail to: biegun@biegun.com.pl
- Jaki jest numer KRS firmy Biegun Wiesława, Piotr. Zakład przetwórstwa mięsnego Numer KRS to: 0000454695
- Jaki jest NIP firmy Biegun Wiesława, Piotr. Zakład przetwórstwa mięsnego NIP to: 6171004404
- Jaki jest numer REGON firmy Biegun Wiesława, Piotr. Zakład przetwórstwa mięsnego Numer REGON to: 251624140
- Jakie są współrzędne geograficzne firmy Biegun Wiesława, Piotr. Zakład przetwórstwa mięsnego Współrzędne geograficzne to: 51.9695719215686°N 17.2964260784314°E